Märkätilaremontit meiltä

Pesuhuoneremontti vaatii erikoisosaamista – sitä saat meiltä!

Kun vanha saunatilat tai kylpyhuone kaipaa korjausta tai piristystä, on aika teettää remontti. Tilaa laadukas ja onnistunut kokonaisuus kokeneilta ja paikallisilta tekijöiltä:

Korjausrakentaminen

Ila-rakennus tekee kattavasti erilaisia rakennus- ja remonttitöitä. Hoidamme laadukkaasti esimerkiksi saunaremontit, huoneistoremontit sekä kattoremontit.

Sauna- ja kylpyhuoneremontti meiltä

 

Tilaa laadukas ja onnistunut kokonaisuus kokeneilta ja paikallisilta tekijöiltä! Kun vanha sauna /kylpyhuone kaipaa korjausta tai piristystä, on aika teettää remontti.

Ila-rakennuksen toteuttama sauna- tai kylpyhuoneremontti on vaivaton valinta, sillä kokonaisvaltainen palvelu sisältää kaiken aina tarvikkeiden tilauksesta loppusiivoukseen asti. Teemme myös kohteiden asbestikartoituksia ja hoidamme tarvittaessa näytteiden otot ja Analysointiin viennit.

Yleisimmät toimialueemme Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä ovat muun muassa: Akaa, Tampere, Valkeakoski, Urjala, Lempäälä, Vesilahti ja Hämeenlinna, mutta sopimuksen mukaan palvelemme myös kauempanakin.

Kylpyhuone- ja saunaremonttimme on kokonaispaketti, joka sisältää kaiken tarvittavan

Hoidamme työt alusta loppuun niin, että pääset nauttimaan valmiiksi remontoidusta kylpyhuoneesta. Saat kauttamme alihankintana myös putki- ja sähkötyöt. Panostamme vahvasti myös laadunvalvontaan: jos kohteesta löytyy jotain poikkeavaa, ilmoitamme tästä asiakkaalle ja laitamme paikat sovitusti kuntoon.

Palvelumme on asiakaslähtöistä ja ennen työhön ryhtymistä teemme kohteen kartoituksen huolellisesti. Lisätiedot, tarjouspyynnöt ja kylppäriremppaajat löydät numerosta: 040 5919924. Voit lähettää myös viestiä.

 

Mitä kylpyhuoneremontille tulee hintaa?

Olemme ketterän kokoinen kumppani, minkä ansiosta kykenemme tarjoamaan joustavaa palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Pienen yrityksen menoerät ovat kohtuulliset, mikä näkyy asiakkaalle edullisina palveluina. Kylpyhuoneremontin hinta riippuu muun muassa kylpyhuoneen koosta ja käytettävistä materiaaleista.

Työn kustannuksista on mahdollista saada kotitalousvähennystä, joka kannattaa hyödyntää ja joka on tuntuva etu verotuksessa.

Jokainen remontti on erilainen, joten tarkan hinnan saat vain pyytämällä tarjouksen. Kysy siis hinta kylpyhuoneremontillesi jo tänään!

Märkätilan vesieristys tulee tehdä huolellisesti määräysten mukaan

Vesieristys on aina tehtävä märkätilaan. Märkätila tarkoittaa huonetilaa, jonka lattiapinta joutuu tilan käyttötarkoituksen vuoksi vedelle alttiiksi ja jonka seinäpinnoille voi roiskua tai tiivistyä vettä (esim. kylpyhuone, suihkuhuone, sauna). Märkätilojen lattiassa ja seinissä tulee käyttää aina vedeneristystä.

Märkätilan vedeneristyksessä lähdetään siitä, että vedeneristyksenä toimii joko pintarakenne itsessään tai pintarakenteen takana on erillinen vedeneristys.

Sekä C2- että RIL 107 -ohjeet esittävät asian seuraavasti: märkätilan lattiapäällysteen ja seinäpinnoitteen on toimittava vedeneristyksenä tai lattian päällysteen alle ja seinään pinnoitteen taakse on tehtävä erillinen vedeneristys. Markkinoilla on useita vedeneristysvaihtoehtoja.

Eristys valitaan aina korjattavan tai rakennettavan tilan mukaan. Vedeneristäjämme ovat ammattilaisia ja ovat käyneet koulutuksen. Päivitämme taitomme ja tietomme vuosittain.

Mitä kaikkea teemme?

Koko huoneiston remontti voi sisältää esimerkiksi:

 • Purkutyöt
 • Purku- ja rakennusjätteen poisviennin
 • Seinän tasoitukset ja paikkaustyöt
 • Lattiatasoitukset
 • Lattia-laminaatin asennukset
 • Listoitukset lattiaan ja kattoon
 • Paneloinnit
 • Levytykset
 • Eristystyöt
 • Vesieristykset
 • Laatoitukset
 • Tapetointi
 • Väliovien asennukset
 • Ovien kahvojen vaihdot
 • Sisäilmaongelmaisten tilojen Tiivistystyöt, esim. TKR massoilla

Meiltä saat kaikki kodin remontit!

Kun tapetit kupruilevat, maali lohkeilee ja lattia näyttää kuluneelta, on aika tehdä huoneistoremontti. Paikallinen Ila-rakennus toteuttaa pintaremontit taloyhtiöissä, omakotitaloissa ja liiketiloissa – laadukkaasti aina lattiasta kattoon asti. Toimimme laajasti Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueilla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Soita ja kysy hintaa:

040 5919924

Useimmin kysytyt kysymykset

Täältä löydät useimmin kysytyt kysymykset. Eikö kysymyksesi löydy listalta? Kysy meiltä:

Onko meillä kosteusongelma?

Jos nenässä tuntuu tunkkainen haju, tai ylimääräinen kosteus jää pintojen päälle suihkunkin jälkeen, on kyseessä kosteusvaurio tai -ongelma.

Kosteusongelma kannattaa korjata mahdollisimman pian, jotta suuremmilta ikävyyksiltä vältytään. VTT:n myöntämä vesieristyssertifikaatti toimii merkkinä suorittamiemme vesieristystöiden huolellisuudesta.
Olemme suorittaneet märkätilatöihin vaadittavan vedeneristyskoulutuksen, katso tarkemmin tästä.

Kannattaako WC remontoida kylpyhuoneen yhteydessä?

Kylpyhuoneremontin yhteydessä kannattaa teettää samalla myös WC-remontti, niin molemmat työt tulevat hoidetuksi kätevästi kerralla. Kodin muu tyyli, sävyt ja kiintokalusteet kannattaa huomioida WC-remontin toteutuksessa.

Kylpyhuoneesta ja WC:stä on mahdollista luoda yhtenäinen ja tyylikäs kokonaisuus: wc-kalusteet voivat edustaa samaa tyyliä kuin kylpyhuonekalusteet tai kylpyhuoneen laatoitus, jolloin sama linja jatkuu harmonisesti tilasta toiseen.

Teemme WC-remontit aina asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaan, minkä vuoksi vessaremontti alkaa asukkaiden käyttötarpeiden kartoittamisesta.

Vessaremontti voi tarkoittaa sitä, että tehdään vain uuden vessanpöntön asennus tai vaihdetaan samalla kaikki wc-kalusteet

Kannattaako kylpyhuone rempata itse?

Pesuhuoneremontti on yksi kodin vaativimpia remontteja, joka vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Pesuhuoneremontit ovat ydinosaamistamme – meillä on työhön tarvittavat koulutukset ja voimassa olevat luvat. Olemme remontoineet onnistuneesti lukuisia pesuhuoneita, joten tiedämme, mitkä ratkaisut toimivat ja mitkä eivät. Asiakkaan toiveiden pohjalta syntyy tyylikäs kokonaisuus, joka sekä toimii että näyttää hyvältä.

Mitä kylpyhuoneen remontointi maksaa?

Olemme ketterän kokoinen kumppani, minkä ansiosta kykenemme tarjoamaan joustavaa palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Pienen yrityksen menoerät ovat kohtuulliset, mikä näkyy asiakkaalle edullisina palveluina. Kylpyhuoneremontin hinta riippuu muun muassa kylpyhuoneen koosta ja käytettävistä materiaaleista.

 Työn kustannuksista on mahdollista saada kotitalousvähennystä, joka kannattaa hyödyntää ja joka on tuntuva etu verotuksessa.

Jokainen remontti on erilainen, joten tarkan hinnan saat vain pyytämällä tarjouksen. Kysy siis hinta kylpyhuoneremontillesi jo tänään!

Miksi valita ILA-rakennus kylpyhuoneremontin tekijäksi?

Teemme saniteetti- ja kylpyhuoneremontit kaikissa kohteissa pitkällä kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat monipuolisesti märkätilatyöt, kuten asbestinäytteiden otto ja vesieristysten tarkastukset.

Voit siis olla varma, että kylpyhuoneen remontti tulee tehdyksi oikein, kun asialla on märkätilatöiden ammattilainen. Ila-rakennus on paikallinen remonttikumppani, joka palvelee mm. Tampereen, Akaan ja Hämeenlinnan alueella.

Ota yhteyttä tästä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Soita meille: 040 5919 924

Kurvolankuja 9, 37800 TOIJALA

040 5919 924

info@ilarakennus.com

www.ilarakennus.com   I   040 591 9924   I   info@ilarakennus.com

Rekisteriseloste