Nosto-ovet

Talon rakentaminen sekä vapaa-ajan asunnon tai autotallin pystytys onnistuvat ILA-rakennuksen avulla!

Ila-rakennus toteuttaa kaiken tarvittavan sokkelista ylöspäin, saat meiltä muun muassa runkotyöt, sisätyöt, kattotyöt ja ulkoverhoukset laadukkaasti toteutettuna. Kysy lisää:

Nosto-ovet

Meiltä nosto-ovet ”avaimet käteen”-periaatteella. Asiakkainamme ovat jo lukuisat taloyhtiöt ja Yksityiset asiakkaat. Olemme asentaneet ovia yli 10 vuotta.

Nosto-ovet ILA-rakennukselta

 

Ovemme toimitetaan ”avaimet käteen” -periaatteella.  Varmistamme oven sopivuuden maksuttomalla mittakäynnillä Etelä Pirkanmaan alueella. Ovemme toimitetaan lähes aina asennettuna.

Asiakkainamme ovat jo lukuisat taloyhtiöt ja Yksityiset asiakkaat. Olemme asentaneet ovia yli 10 vuotta.

AW-Door ovet valmistetaan mittatilaustyönä juuri sinun tarpeisiisi. Ila-rakennus myy ja asentaa AW-Door nosto-ovia ja Liftmaster sähkönostimia Etelä Pirkanmaalla ja lähikunnissa.

AW-Door nosto-ovista löydät sopivan vaihtoehdon kaikenlaisiin autotalleihin:

 

Lämmin, tyylikäs ja hiljainen autotallinovi

AW Door autotallin nosto-ovessa yhdistyvät käyttömukavuus ja turvallisuus. Saat valittua myös tyylikkään ulkonäön oveesi. Ovet on tarkoitettu lämpimiin talleihin. Asennetun oven U-arvo on 1,00 W/m²x K. Nosto-ovi takaa ainutlaatuisen lämpö- ja äänimukavuuden. Se suojaa myös melulta ja kylmyydeltä. Nosto-oven 90 ° aukaisukulma ei vie ajoluiska tilaa, vaan liikkuu ylöspäin ja liukuu sisäkaton alle. Ovet täyttävät tiukat eurooppalaisissa standardeissa asetetut turvallisuusvaatimukset ja ovat CE-hyväksyttyjä.

Laadukas autotallin nosto-ovi säästää myös tallin lämmityskuluissa. Huolellisilla tiivisteillä ja teräspaneelilla varmistetaan, että lämpö pysyy autotallin sisäpuolella. Entä sitten ulkonäkö? Tyylikäs nosto-ovi antaa huolitellun ja ryhdikkään ilmeen talollesi ja nostaa sen arvoa. Jos suunnittelet vanhan oven vaihtoa tai rakennat uutta autotallia, valitse nykyaikainen ja laadukas AW- Door  nosto-ovi ja nautit oikeasta valinnasta päivittäin.

Autotallisi uusi nosto-ovi valmistetaan oviaukon mittoihin haluamallasi paneelimallilla ja värisävyllä. Voit valita asennatko nosto-oven itse, vai teemmekö me työn puolestasi. Monipuolisen varustelutason ansiosta oveen voidaan asentaa myös käyntiovi ja ikkunat sekä haluamasi lukitusratkaisu.  Annamme aina työllemme ja tuotteillemme täyden takuun.

AW-Door nosto-ovi on järkevä hankinta useastakin syystä. Pääset suoraan autotalliin helposti ja vaivattomasti parhaimmillaan vain nappia painamalla. Tätä ominaisuutta arvostat ennen kaikkea huonolla säällä ja kiireessä. Helppokäyttöisyyden ja turvallisuuden ansiosta nosto-ovi on ehdoton valinta myös lapsiperheille ja seniorikansalaisille. Nosto-ovi on käsikäyttöisenäkin kevyt avata ja sulkea.

 

Ominaisuudet:

 • 40 mm paneeli, teräspintainen vaahdotettu polyuretaani
 • asennetun oven U-arvo, U = 1,0 W/m² x K (oven koko 5500x2250 mm)
 • äänieristys Rw = 23 dB
 • ala- ja ylätiiviste, sivutiivisteet
 • valittavana useita paneelikuvioita; esimerkiksi paneelissa tiheä vaakaura, paneelissa 1-vaakaura, paneeli ilman vaakauraa, peilikuvio tai v-kuvio
 • paneelin pintavaihtoehtoina ns woodgrain, smoothgrain, sandgrain tai silkline
 • kaikki RAL – värikartan värit valittavissa
 • oven sisäpuolen väri aina vaalea
 • oviin saatavissa myös ikkunat ja käyntiovi
 • kaikki ovet ovat numeroituja, joten mahdollisten varaosien tilaaminen on helppoa ja vaivatonta monien vuosien jälkeenkin
 • pitkäaikainen kestävyys ja luotettavuus, noin 20000 toimintakertaa vastaa lähes 14 vuoden ongelmatonta käyttöä, kun ovea käytetään 4 kertaa päivässä

Parasta palvelussamme

 • Huolellinen toteutus
 • Kaikki tarvittava samasta paikkaa
 • Tavoittelemme aina kustannus­tehokkaita ratkaisuja asiakkaidemme hyväksi

Ota yhteyttä paikalliseen ammattilaiseen!

Nosto-ovet ”avaimet käteen” -periaatteella 

Varmistamme oven sopivuuden maksuttomalla mittakäynnillä Etelä Pirkanmaan alueella. Ovemme toimitetaan lähes aina asennettuna.

Soita ja kysy hintaa:

040 5919924

Ota yhteyttä

Soita meille: 040 5919 924

Kurvolankuja 9, 37800 AKAA

040 5919 924

info@ilarakennus.com

www.ilarakennus.com   I   040 591 9924   I   info@ilarakennus.com

Rekisteriseloste