Ota yhteyttä

Toteutamme remonttisi tai uudiskohteesi Akaan, Lempäälän, Urjalan, Vesilahden, Valkeakosken, Tampereen ja Hämeenlinnan alueilla.

Tulemme mielellämme ilmaiselle kartoituskäynnille, jolla tarjoamme tarkan kustannusarvion ja kerromme tarvittavista työvaiheista paremmin. Asiakkaan toiveet ovat aina etusijalle, mutta haluamme painottaa myös kestäviä ja turvallisia ratkaisuja.

Olethan yhteydessä meihin!

Yhteystiedot

Osoite

Kurvolankuja 9, 37800 Akaa

Palvelemme

ma-pe: 8:00–16:00
la-su: sovittaessa

Ota yhteyttä

info@ilarakennus.com
040 5919924

Soita: 040 5919924

 

Tarkan hinta-arvion voimme antaa tehtyämme kohteessa arviokäynnin. Tilaa ilmainen kartoituskäynti soittamalla meille

Ota yhteyttä

Mitä remontille tulee hinnaksi?

Olemme ketterän kokoinen kumppani, minkä ansiosta kykenemme tarjoamaan joustavaa palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Pienen yrityksen menoerät ovat kohtuulliset, mikä näkyy asiakkaalle edullisina palveluina. Remontin hinta riippuu muun muassa remontoitavan tilan koosta ja käytettävistä materiaaleista.

Työn kustannuksista on mahdollista saada kotitalousvähennystä, joka kannattaa hyödyntää, ja joka on tuntuva etu verotuksessa.

Jokainen remontti on erilainen, joten tarkan hinnan saat vain pyytämällä tarjouksen. Kysy siis hinta kylpyhuoneremontillesi jo tänään!

Mitä korjausrakentamisella tarkoitetaan?

Korjausrakentaminen eli saneeraus tarkoittaa säännöllisesti suoritettavia, isompia tai pienempiä korjausurakoita, joiden tähtäimenä on ensisijaisesti säilyttää tai kohentaa rakennuksen kuntoa. Kiinteistöä on saneerattava sen elinkaaren eri vaiheissa, jotta rakennuksen arvo, tekninen toimivuus ja turvallisuus säilyisivät.

Saneeraus kuuluukin rakennuksen luonnolliseen ikääntymiseen ja  rakennuksen arvon säilyttävinä huoltotoimina. Meiltä saat korjausrakentamisen palvelut alusta loppuun asti toteutettuna. Sähkö- ja putkityöt toteutamme yhteistyössä luotettavien alihankkijoiden kanssa.

Milla alueilla toimitte?

Laajaan toimialueeseemme kuuluvat Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella mm. Akaa, Tampere, Valkeakoski, Urjala, Lempäälä, Vesilahti, Iittala sekä Hämeenlinna, mutta palvelemme sopimuksesta myös kauempanakin. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kenelle kaikille ILA-Rakennuksen palvelut sopivat?

Ila-rakennus on rakennusliike, joka suorittaa remontit ja rakentamispalvelut yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa oikeat ratkaisut kaikissa tilanteissa.

Palvelumme on asiakaslähtöistä ja kartoitamme kohteen aina huolellisesti läpi ennen toimeen ryhtymistä.

Miksi valita ILA-Rakennus remontin tai uudiskohteen tekijäksi?

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat kaikki kodin remontit. Olipa kyseessä keittiöremontti, sauna- ja kylpyhuoneremontti tai pelkkä lattiaremontti, meiltä saat kokeneet ammattilaiset työn toteutukseen.

Teemme lisäksi myös:

  • Julkisivuremontit
  • Kattoremontit
  • Ikkuna-asennukset
  • Ulko-ovet tai kerrostalojen huoneisto-ovet
  • Muut kalusteasennukset
  • Huom. Kauttamme myös sähkö- ja putkityöt alihankintana

Toteutamme korjausrakentamisen, julkisivusaneeraukset ja vahinkosaneeraukset kaikissa tarvittavissa kohteissa kustannustehokkaasti, mutta perusteellisesti tehden.

www.ilarakennus.com   I   040 591 9924   I   info@ilarakennus.com

Rekisteriseloste